Kayadibi İlkokulu

WEB https://sivasmerkezkayadibi.meb.k12.tr
Adres : KAYADİBİ KÖYÜ KAYADİBİ KÜME EVLERİ KAYADIBI ILK OKULU BLOK NO 126 MERKEZ / SİVAS
VİZYON : Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; Kayadibi Köyü halkı ve öğrencilerine donanımlı, demokratik, çağdaş, nitelikli eğitim vermektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi ve yöre halkını geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil, çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil, kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2011 yılında 2 öğrencimiz Devlet Parasız Yatılı-Bursluluk Sınavını kazanmıştır.

Saatler : 09:10 14:30
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Sivas-Şarkışla arasındaki karayolu ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Merkeze bağlı 80 haneli köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 53 km